About


HUBNORDIC har noget andet og mere end en kantine. HUBNORDIC har et Madkastel. Her kan du nyde ’food for life’ i boutiquehotel-lignende rammer med dine kollegaer, de lokale eller vennerne i og efter arbejdstid.

Vi trakterer dig med retter, der smager af restaurant, men som serveres i et tempo og format, der imødekommer de behov, der er i et moderne (arbejds)liv. Uanset om det er dagens første måltid, en frokost med dem fra kontoret eller vigtige kunder; en kaffe og sandwich på farten, et eftermiddags-boost, årets firmaevent eller mad du tager med hjem til din familie.

Vi leger vi gerne med maden, med smags- og synsindtryk og byder på velduftende retter tilberedt med lige dele passion og viden om, hvordan et godt måltid begejstrer, giver energi, gør sund, mæt og glad. Et Madkastel skal inspirere til et mere velsmagende liv både i og udenfor arbejdstid.

Kvalitet og stor smag er vores hofret og med afsæt i 20 års erfaring i prisvindende madløsning med kant designer vi et unikt Madkastel hvert sted, vi etablerer os. Vi har en demografisk og antropologisk tilgang, og vil altid gerne i dialog med dig. Velbekomme.