Madkastellet er kendt for prisvindende madløsninger med kant, og alene virksomhedens eventcatering bespiste i 2018 mere end 80.000 gæster. Nogle til møder med flere tusinde gæster, andre ved intime gourmetarrangementer, formelle konferencer eller storslåede fester.

At konceptet og kvaliteten holder blev i aften slået fast, da Madkastellet igen vandt prisen ‘Årets Bedste Catering-leverandør’, der uddeles af Kursuslex på den årlige branchemesse.

Vi har haft vokseværk de seneste år, men kvalitet, smagsoplevelser og det gode værtskab går vi aldrig på kompromis med. At branchen igen stemmer os på sejrskamlen, er et stort skulderklap for os,

siger Rasmus Pors, partner og medejer af Madkastellet og takker alle medarbejdere på tværs af koncernen.

Madkastellet, der for knap 20 år siden startede som en traditionel cateringvirksomhed, er i dag også en restaurationsvirksomhed og en venueportal med 20+ konference- og selskabslokaler – alle med en særlig historie, beliggenhed eller arkitektonisk udtryk.

I 2015 overtog Madkastellet Langelinie Pavillonen, totalrenoverende den og transformerede den til et af byens mest populære konferencecentre. 1. januar 2018 blev Madkastellet forpagter på to af Danmarks mest populære kulturinstitutioner, Nationalmuseet og Den Blå Planet, og åbnede henholdsvis Restaurant Smör og Tang Café & Bistro. Begge steder står Madkastellet også for al møde- og eventforplejning, hvilket også bliver setuppet, når Madkastellet i april rykker ind i ZOO. Her åbner de desuden hele tre nye restauranter; FOLK, en dansk familierestaurant, Botanika, en vegetarisk cafe og panpan, en fransk-asiatiks bistro i BIGs imponerende pandaanlæg, hvor gæsterne kan spise med panoramakig til de store pandaer. Topkok Casper Sobczyk bliver køkkenchef i ZOO.

Over 1.000 møde- og eventplanners indstiller de nominerede. Når de nominerede er fundet har en fagjury 65% af stemmerne og branchen 35%.

For yderligere information

Ulrika Mårtensson
Kommunikations- og marketingchef
ulrika@madkastellet.dk
t. +45 2338 3072